Google+ Sunt ceea ce scriu | ComiCultural

Sunt ceea ce scriu


Așa e.5 comentarii:

 1. Când ajungi să gândești așa, începi să trăiești! :)

  Am bifat câteva diagonale și-am gândit în felul următor: ”Oare ce-o fi găsit la mine?!” Apoi m-am încordat, gândindu-mă că cititul plenar ți-a relevat adevărul. Nu contează, nimic nu-i întâmplător și cred că am ce învăța de-aici, de pe la tine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua, Mihai!

  In timp ce mă ocupam cu cititul, am descoperit ghicitul. Eu citesc și ghicesc în cafeaua autorilor. Dacă acea cafea ma ține treaz, la final întorc ceașca și după un timp descopăr, în urmele lăsate pe subconștient, adevăruri nespuse. Am băut multe feluri de cafea și după atenția cu care se prepară și servește aceasta, mi-am format idei despre cafenea. Acum, spre exemplu, experiența de cafegiu și ghicitor, mă trage de mânecă și îmi arată o greșeală(poate intenționată), ce apare în scrierea numelui cafenelei: "Mihai Comănescu". A...da, da. Cred că ai dreptate. Simțeam eu că ar fi fost corect, după modul de preparare și servire, să fi scris "Mihaela Comănescu" sau oricum un nume feminin(poate cel adevărat).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Toți suntem împreunări de caracteristici feminine și masculine, în diferite proporții. Dar la mine prevalează masculinitatea, te asigur. Succes la ghicit. Asemenea prieteni empatici caut online.

   Ștergere
  2. Mă mai înșel și eu :). Am fost influențat de greutatea cu care s-a lăsat cucerit blogul tău(motiv pentru care am și postat de doua ori același comentariu).

   Si la mine însa "prevalează masculinitatea" și nu m-am lăsat nici eu.

   Ștergere

Comentati...daca existati...