Google+ Un pericol social subestimat: eutanasierea stăpânilor fără câini | ComiCultural

luni, 9 septembrie 2013

Un pericol social subestimat: eutanasierea stăpânilor fără câini


S-a votat:  maidanezii depistați pozitiv la testul anti-doging vor fi suprimați.

La aflarea veștii,  autoritățile au răsuflat ușurate, iar câinii s-au ușurat pe nerăsuflate, marcându-și creștinește teritoriile în care își vor aștepta sfârșitul. 

O bombă socială stă, însă, să explodeze din moment în moment. Pe listele de așteptare pentru adopția de maidanezi există câteva sute de mii de bucureșteni care încă aspiră la statutul de stăpâni de câini. 


Uită-te în ochii mei!
Cine clipește primul, e eutanasiat!
Asociația ”Procățeii fără vină vor dreptatea lor canină”, a cărei înființare v-am semnalat-o în exclusivitate aiciatenționează că nu există niciun câine vagabond în București - există doar suflete rătăcite care încă nu și-au gasit stăpânul-pereche. 

Asociația va organiza în curând un marș pentru suspendarea temporară a aplicării legii privind eutanasierea neconsolatelor carnivore. Convoiul va porni din Piața Ham!zei și se va finaliza în fața Bisericii Javropoleos. Aici, se va păstra un pios moment de vaccinare antirabică în memoria primilor 100 de marșăluitori intoxicați deja de jandarmi cu gaz sterilizant. Restul vor recurge la un gest extrem de eutanasiere simulată în grup, prin autoinducerea sentimentului cardiac de singurătate cronică.

La final, demonstranții vor rupe rândurile și o vor lua care încotroceni, unde vor scanda cu ultimele puteri ”Marș afară, javră ordinară!” și vor protesta față de etniile protejate de lege, cum e cazul rasei pe cale de dispariție Ciobăsesc Traian.

Târziu, în noaptea neagră, un demonstrant, vizibil simpatizant al partidului de opoziție PatruPeDeLe, va șterge orice urmă a simulacrului, măturând asfaltul cu un mops corcit cu două cârPechineze.

      A consternat de la fața locului....

                                        Un pitbulangiu căruia îi cam lipsea o buldoagă... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati...daca existati...