Google+ Sărut, deci juisalivez! | ComiCultural

miercuri, 4 septembrie 2013

Sărut, deci juisalivez!

                                                     "I can be a quite excitable person
                                                                                   Tom Cruise (citat real)

Neurologii americani (care alții??) ne-au asigurat că sărutul e un act mai intim și chiar mai important decât sexul, mai ales în cazul relațiilor bazate pe sincere sentimente. Testele RMN au demonstrat că actul împreunării bucale, prin raportare la actul sexual, percutează  mai viril centrii nervoși ai fericirii din creierul depozitar de emoții, sentimente și alte infirmități psihice.

Acceptologii români au imbrățișat și chiar augmentat  ideea. Astfel, limba nu e decât un mădular asexuat semierectil, cu 3 avantaje intromisive față de clasicul falus: papilo-degustător, intens irigator și  non-ejaculator.    

Prin deducție patologică, putem asocia sărutul cu un fel de sex oral în care invariabila finalizare a unuia dintre parteneri este înlocuită de o reciprocă juisalivare.          
_____________________________________________________________________________________________
Am generat acest intro științifico-erotic, deoarece HollyUdul a cunoscut recent o demitizare de proporții organoleptice. Două depoziții-surpriză au compromis imaginea a două sec-simboluri legendare:

 Angelina Jolie sărută excesiv de umed, stânjenitor și neconfortabil, se lamentează James McAvoy, fost partener în filmul Wanted.  
Tom Cruise sărută scârbos și umed, se plânge Thandie Newton, fostă colegă de platou la Mission Impossible 2.


Sunt mai reală decât crezi!
Printează-mă și ai să (sali)vezi!
Orice bacterie 
pe limba mea piere! 

O lume-ntreagă  zace-n consternare... Armate de paparazzi  își năpustesc blițurile spre cavitățile bucale ale celor doi, pândind scurgeri delicte pe la colțurile gurilor...

 Și, totuși, senzaționalul se produce nu pe buzele damnaților, ci în înfierbântatele birouri de la Holly-Umed! Producătorii au adulmecat imediat oportunitatea unei coproducții salivare Cruise-Jolie!

Până la spargerea botox-office-ul anului 2014, noi vă supunem lecturii schița de scenariu aprobată în vederea ecranizarii:


TITLU : Tom a propus KISSTERMINATOR - în spiritul "ArnOldies, but goldies"! ...Angelina a lansat ”VIVA SALIVA”, după marca apei de gură cu efect anti-gust, pe care tocmai a lansat-o...Producătorii, însă, au hotărât altceva: ”Sărut, deci juisalivez...
GEN: scursură dramatică în fază terminală
ÎN ROLURILE principale: Tom Cruise și Angelina Jolie.

PARTEA  1: Anno Domini 2113. Supraîncălzirea globală a deșertificat 99,99% din suprafața Terrei. 0,01% a scăpat deshidratării mondiale, palma de pământ fiind proprietatea soților Tom&Angelinacare se sărută intromisiv. 
Desalinizarea oceanelor nu e o soluție, apele sunt contaminate cu o substanță otrăvitoare de natură necunoscută, imposibil de filtrat. Criza de apă a adus oamenii în pragul regurgitării propriei salive, singura metodă de reciclare a lichidelor potabile. (Da, ați ghicit, s-au epuizat până și rezervele de urină)....

PARTEA A 2-A: Celula de criză inființată la nivel global cunoaște eșec după eșec. Nimeni nu mai bea, nimeni nu mai plouă. Organismele mor succesiv, oamenii mor indigestiv. Doar la radio se aude ultimul hit al muribundului Adrian Copilu'-Colivă: ”S-a rupt lanțu’ trofic dă iubire / Da’ ieu nu mă Óftic...mor cu zile”... În acest timp, Tom și Angelina se sărută intromisiv. 

PARTEA A 3-A: Mor toți: președintele SUA, Preafericitul TeocTrist, bulibașa din Sintești, Buddha Bar ... moare și Brad Pitt, sinucis din gelozie, pe cale orală, cu salivă toxică. Moare scenaristul de scenarită, moare regizorul de filmofilie, moare toată echipa de-atâta scenografie... inclusiv operatorul, care mai apucă să tragă o dublă la scena finală și apoteotică  a filmului: Tom și Angelina se sărută intromisiv

Cei doi rămân pe platou, în faza de platou, ultimii supraviețuitori ai răposatei omeniri : Adam și Eva, Alfa si Omega 3, Iri și Moni... doi monștri acri ai ecranului cu cristale lichide (LCD)(ultimele lichide, sorbiți cu încredere) ...

EPILOG: Tom își extravertește delicat limba de a Angelinei prin procesul de segregație salivară autoindusă. Angelina se trezește umectată toată, cu tartrul întins pe superba-i epidermă facială, fără niciun fan club în viață, fără macar un Brad deasupra capului, mahmură ca după o lungă deglutiție a nedigerabilului Ego și strigă deznădăjduită:  
Tooom, scientologu’ lu’pește,  tu te-ai terminat și m-ai lăsat pe mine fără spută???”

ANGELATINA JOLIE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati...daca existati...